Start Facebook com kisah benar gesel bontot perempuan

Facebook com kisah benar gesel bontot perempuan

Selain itu, saya turut menerima ugutan daripadanya sekiranya saya memenangi pertandingan Dewi Remaja.

Sambil-sambil pergi date tu boleh la tanya pendapat awek atau pakwe anda.

Mata saya terus melekap, memerhatikan gadis tadi, berdiri tak jauh daripada bas (Agaknya baju kurung dia tu tak mampu menghalang kesejukan penyaman udara... Kalau naik bas saya memilih untuk memakai baju -t , sweater, stokin, jeans dan shawl/ selimut.(Agaknya dia ni nak direct ke kuliahlah kot)Tak lama.... sebelum melangkah turun, gadis tadi sempat bersalam dengan saya di Hentian Putra dan destinasi saya Hentian Kajang)** Peringatan untuk anak2, gadis2, kawan2, ibu2, nenek2..

gadis tadi menjengah muka di pintu masuk bas dan terus duduk di sebelah saya dengan raut muka yang menyimpan seribu rahsia (Ya Allah.. bila naik bas..pertama sekali minta single seat, kalau tidak dapat.. Saya pernah berjumpa pemandu yang mengambil inisiatif untuk menukarkan tempat duduk penumpang sebelum bas bergerak supaya perkara sebegini dapat dielakkan.

Dan aku sarankan supaya dia pergi tempah mana-mana GRO then korang paham-paham sendirilah kan.